Hrana za mačke in pse  
   

PRVA STRAN        PRODAJNA MESTA           KONTAKT

     
  FILOZOFIJA IN PRIPRAVA
  SESTAVINE
 
SUHA HRANA ZA MAČKE
  * Natural Cat - Chicken
  * Natural Cat - Meadowland Mix
  * Senior Cat - Golden Years
  * Active Cat - Chicken
  * Active Cat - Farm Mix
  PLOČEVINKE ZA MAČKE
  * Natural Cat
  SUHA HRANA ZA PSE
  * Country Chicken
  * Country Lamb
  * Country Mix
  * Golden Years
  * Meadowland Dog
 

Filozofija in priprava hrane Power of Nature

 

 

V proizvodnji hrane Power of Nature se uporablja najmodernejšo strojno opremo in postopke, ki v veliki meri ohranijo naravne hranilne snovi v sestavinah. Recepti in priprava hrane so v skladu s standardi AAFCO, NRC in FEDIAF. Na proizvodnih mestih je uveljavljen sistem HACCP in imajo certifikat BRC stopnja A. To pomeni strogo kontrolo kakovosti in natančno sledenje izvoru surovin.

 

Hrana za naše pse in mačke mora biti:

 

Naravna hrana

Naravna prehrana mačk in psov vsebuje veliko živalskih beljakovin, zato hrana za mačke in pse Power of Nature vsebuje visok delež beljakovin iz lahko prebavljivih virov (kokošje meso, ovčje meso, puranje meso, morski losos, kunčje meso, jetra in jajca).

 

Za zadovoljitev energetskih potreb in vir vseh bistvenih maščobnih kislin, potrebnih za močan imunski sistem ter zdravo kožo in lepo dlako, vsebuje hrana Power of Nature lahko prebavljive maščobe – kokošjo maščobo in lososovo olje (tudi olje navadne ogrščice v hrani v pločevinkah).

 

Za zdravo prebavo so v hrani Power of Nature vlaknine (zelenjava in semenje) ali kombinacija majhne količine ogljikovih hidratov z nizkim glikemičnim indeksom (polnovreden riž) in želodcu prijaznih vlaknin (jabolka, korenje, zelene vrtnine – lucerna, cukini, brokoli).

 

Za podporo imunskega sistema in pomoč pri prebavi za boljši izkoristek hrane vsebuje hrana Power of Nature mnogo vitaminov in mineralnih snovi ter mikro-hranil in bioflavonoidov.

 

Biološko bogata

Vsi izbrani dodatki imajo najvišji biološki izkoristek in vsi dodatki izvirajo iz virov, ki so primerni za človeško prehrano.

 

Polnovredna

Uporabljena so samo cela živila (meso, jajca, polnozrnati riž ali celo laneno semen), ki so nespremenjena in bogata s hranili.

 

Polnovredno pomeni tudi, da je zagotovljena optimalna oskrba živali z vsemi pomembnimi vitamini in mineralnimi snovmi in optimalna prebava z dodatki posebnega bioaktivnega kompleksa učinkovin (CATactive in DOGactive).

 

Poleg tega pomeni polnovredno tudi, da so recepti kompletni in da hrana vsebuje vsa pomembna hranila za prehrano psov in mačk v vseh življenjskih obdobjih.

 

Formulacije hrane Power of Nature so tudi »hipoalergene«, saj ne vsebujejo dodatkov, ki pogosto povzročajo alergije, kot so koruza, pšenica, mlečni produkti in slabo prebavljivi stranski proizvodi.

 

Hrana ne vsebuje ničesar, kar bi lahko bilo škodljivo ali nezdravo. Uporabljena zelišča so krmna zelišča, ki so se v točno določenih količinah izkazala v desetletje dolgi praksi Zdravilna zelišča niso dodana, ker njihova vsakodnevna uporaba ni priporočljiva.

 

Česa v hrani Power of Nature ne boste našli:

 • Nedoločljivi »živalski stranski produkti« ali klavniški odpadki s slabim biološkim izkoristkom (pljuča, deli mesa z veliko veznega tkiva, vimena, vampi, goltanci, glave, perje, drobovje).

 • Nedoločljive živalske maščobe.

 • Polnila, kot so žita ali celuloza.

 • Ogljikovi hidrati z visokim glikemičnim indeksom in veliko škroba, kot je krompir.

 • Žitarice z visokim alergijskim potencialom, kot sta pšenica in koruza.

 • Beljakovine rastlinskega izvora, kot so krompir, soja, gluten, grah, fižol in drugi rastlinski beljakovinski izvlečki.

 • Genetsko spremenjeni organizmi.

 • Herbicidi in pesticidi.

 • Hormoni in antibiotiki.

 • Umetni konzervansi in umetni antioksidanti.

 • Sladkor in mlečni izdelki.

 • Barvila, dišave, snovi za izboljšanje ali ojačanje okusa, kot je glutamat.

 

 

www.powerofnature-petfood.de