Prva stran   Kontakt   ENG

Frizbi

SPONZOR

 

Novice

Naši psi

Naše mačke

Aktivnosti

HO prvenstvo

Agility

Frizbi

Bikejoring

Paša

Rally obedience

IPS poslušnost

Razstave

Galerija

V spomin

Povezave

 

 

 

DOBROVCE, 23. 8. 2015

 

Ker nam je letos tako dobro šlo s frizbijem, sva se z Nušo odločili še za eno tekmo. Žal se je Rei že zjutraj nekaj zamerilo in ni hotela sodelovati ne z mano, še manj pa z Nušo. Mogoče Bulls Eye res ni bila najboljša izbira za začetek dneva.

 

Foto: Rajko Pavlič

 

MRKOPALJ, 18. - 19. 7. 2015

 

Agility in frizbi vikend v Mrkoplju je bil pravi družinski izlet s šotorom. Prvič je na uradni tekmi sodelovala tudi Nuša - z Reo je tekmovala v frizbiju. V soboto smo imele kar dober tekmovalni dan, potem pa nas je premagala vročina in pomanjkanje spanja, tako da v nedeljo nismo bile prav nič tekmovalno razpoložene.

 

V soboto sva bili v Toss & Catch z Reo odlični 4., poskusili pa sva se tudi v novi disciplini - Frizgility in končali na 9. mestu. Nuša in Rea sta si v Toss & Catch Junior priborili 2. mesto.

V nedeljo v Toss & Catch nisva končali tekmovanja in tudi Dog Dartbee nama ni šel nabolje. Nuša in Rea sta bili tretji v Time Trial junior.

 

 

 

 

SLOVENSKA BISTRICA, 15. 6. 2015

 

Po dolgem času sem bila spet na frizbi tekmi, tokrat sama z Reo. Kljub vročini sva obe uživali v sproščenem vzdušju in dobri družbi. V Super pro Toss & Fetch sva se uvrstili v zlato sredino na 8. mesto, v Dog Dartbee pa sva prišli v finale in bili na koncu 7.

 

 

MARIBOR, AWI kvalifikacije, 3. 7. 2011

 

Tokrat je Grom zaradi težav s kolenom počival, Rea pa se je pomerila v Time Trial-u in Dog Dartbee-ju.

V ponedeljek, 4.7.2011, pa sem se jaz poskušala naučiti nekaj novih metov na seminarju, ki ga je vodil Matteo Gaddoni.

 

VIDEO 1. kroga Time Trial-a - dva predolga in en ponesrečen met... v drugem krogu nama je šlo bistveno bolje.

 

 

SLIKE - Blayo San

 

 

PTUJ, Velikonočna dogfrisbee tekma, 24. 4. 2011

 

Na Velikonočno dogfrisbee tekmo na Ptuju sem šla z Gromom in Reo. Rea je tekmovala v Super Minidistance novice in v dveh krogih zbrala dovolj točk za 7 mesto (od 13), predvsem po krivdi mojega slabega metanja. Grom je bil 10 (od 21) po enem krogu Super Minidistance open ter 7. (od 18) po enem krogu Time Trial-a. Izvedbo drugega kroga obeh disciplin je žal preprečila nevihta s točo.

 

 

 

MARIBOR, 6. 6. 2010

 

Na 2. CANIDAE dogfrisbee mednarodnem tekmovanju v Mariboru sva z Gromom v Time Trial (pravila) zasedla 3. mesto s časom 22:04, v ekipnem tekmovanju Medley Relay pa je ekipa Canin Sport (Aleš in Maxi, jaz in Grom ter Urška in Buci) zasedla 2. mesto s časom 1:38:38.

 

SLIKE

  

 

MEDULIN, 13. - 14. 3. 2010

 

Preživeli smo lep pasji vikend v Medulinu, kjer so v okviru mednarodnega tekmovanja šolanih psov organizirali še agiliy in dogfrisbee tekmo. V agilityju se ni zgodilo nič novega, frizbi pa nama je z Gromom šel presenetljivo dobro od rok in nog. Tako sva dosegla 3. mesto v disciplini time trial in 2. mesto v disciplini minidistance (rezultati).

 

 

MARIBOR, 26. 9. 2009

 

KD Maribor skupaj s ŠD Flipsi organizirali prvo državno dogfrisbee tekmo, ki je bila super doživetje. Nastale so tudi čudovite fotografije. Kljub splošni nepripravljenosti je bila v Timetrial-u Siva 7. Grom pa 9. (od 34 tekmovalcev).

 

© ŠEN 2015