Prva stran   Kontakt   ENG

IPS poslušnost (program B-BH)

SPONZOR

 

Novice

Naši psi

Naše mačke

Aktivnosti

HO prvenstvo

Agility

Frizbi

Bikejoring

Paša

Rally obedience

IPS poslušnost

Razstave

Galerija

V spomin

Povezave

 

 

MARIBOR, 21. 6. 2015 - Izpiti šolanih psov

 

Končno  je tudi Rea opravila B-BH izpit. Tako dolgo sem se spravljala zraven, ker ne meni še manj pa Rei ta disciplina res ne leži. Če ne bi bil opravljen B-BH izpit pogoj za višje rally obedience izpite, se sploh ne bi lotila tega z Reo, tako pa mi ni preostalo drugega, če želim nadaljevati z njo v RO. Temu primerno obupno je izgledalo vse skupaj na poligonu - jaz sem bila živčna, psica pa bi najraje pobegnila s poligona. Ko smo se prebili še skozi urbani del izpita, se je skrila v svoj boks v avtu in se je ni dalo več prepričati, da pride ven.

 

MARIBOR, 29. 3. 2008 - Državna tekma šolanih psov

 

Z Gromom sva si prislužila 97% in bila spet uvrščena na 2. mesto. Kako sva delala, pa lahko vidite tukaj - VIDEO.

 

 

MARIBOR, 14. 4. 2007 - Regijska tekma šolanih psov

 

Z Gromom sva si prislužila 96% in bila uvrščena na 2. mesto. Grom je delal odlično, nekaj manjših težav sva imela pri vodljivost na povodcu (predvsem zaradi moje nerodnosti), poleg tega sem zaradi slabega poznavanja pravil delala napake pri vodenju, kar naju je tudi verjetno stalo kakšno točko.

 

 

MARIBOR, 9. 12. 2006 - Izpiti šolanih psov

 

Kljub temu, da sem bila prepričana, da je pes odlično pripravljen, sem zaradi nervoze preveč trenirala tik pred izpitom. Posledica tega je bila, da je Grom na izpitu zamenjal vaji sedi in prostor v gibanju. Ker sva vse ostale vaje opravila brezhibno, sva si prislužila odličnih 96%.

 

© ŠEN 2015